Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر برنامه ریزی و فناوری اطلاعات به تشریح آخرین وضعیت یکپارچه سازی سامانه‌های وزارت آموزش و پرورش پرداخت. خبرگزاری میزان-به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، محمود حبیبی؛ درگردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان‌های کشور که در اردوگاه شهیدباهنر برگزار شد، به بررسی آخرین وضعیت یکپارچه سازی سامانه‌ها یوزارت اموزش و پرورش پرداخت و اظهار کرد: سامانه «سیدا» را در سال گذشته طراحی کرده بودیم که سامانه جامع دانش آموزی بود و شامل زیر سامانه‌هایی نظیر: ثبت نمرات دانش آموزی، مشاهده کارنامه دانش آموزان، عملیات ضمن دوره، مدیریت کلاس بندی دانش آموزان، مدیریت برنامه هفتگی  بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حبیبی در خصوص طراحی و راه اندازی سیستم جامع مالی گفت: در حال حاضر سیستم جامع مالی و اتوماسیون مالی در تمام استان‌ها در حال استفاده است، این سیستم شامل اتوماسیون مالی، گزارشات ماده ۲۹، حقوق و دستمزد بازنشستگان و دوسیستم حسابداری مدارس و حقوق و خزانه تحت وب است که دو مورد آخر هنوز هم در فاز استقرار قرار دارند.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی و فناوری اطلاعات افزود: درخصوص سیستم جامع منابع انسانی، فرایند‌هایی شامل: جذب و استخدام در مدارس کشور و مدارس خارج از کشور، حضور و غیاب، بکفا، پروفایل پرسنلی، واحد سازمانی، نقل و انتقالات و ماموریت ها، ارزشیابی کارکنان و انتصابات جزو زیر سیستم‌های سامانه جامع منابع انسانی است.
وی با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در سامانه‌های یکپارچه سازی از شروع سال تحصیلی، گفت: ثبت نام، کلاس بندی، ابلاغ، حقوق، طراحی فرم‌های الکترونیکی ارزیابی سوادحرکتی دانش آموز، طراحی گزارشات مدیریتی، رفع مشکلات کاربری، ارتباط داده ایی با شبکه آموزش دانش آموز (شاد)، فراهم کردن وب سرویس‌ها با سازمان‌های بیرونی مانند کمیته امداد و ... نمونه‌هایی از فعالیت‌های انجام شده در سامانه‌های یکپارچه سازی از شروع سال تحصیلی جدید است.
حبیبی افزود: سامانه پاس، سامانه‌ای برای پرونده الکترونیکی سلامت دانش آموزان است که این سامانه برای مراقبت دانش آموزان در مقابل کوید ۱۹، مبتنی بر مدارس طراحی شده است و جزو فعالیت‌های در حال اجرای سامانه یکپارچه سازی است. سامانه پاس، سامانه‌ای مشترک بین دفتر سلامت و تندرستی و دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش است.
مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: سامانه پاس در ۵ فاز اصلی و شامل: «تعریف نقش‌ها و دسترسی کاربران، طراحی فرم اولیه کویید۱۹، طرحی گزارشات در فاز صفر»، «آسیب شناسی، طراحی RFP سامانه پرونده الکترونیک سلامت در فاز ۱»، «احصا فرآیند‌های سایر بیماری ها، دسترسی کاربران، طراحی فرم. طراحی گزارشات در فاز ۲»، «هوشمندسازی فرآیند‌ها با ارتباط دیگر سازمان‌ها از جمله وزارت بهداشت، ثبت احوال، سازمان جغرافیایی با تعیین وب سرویس‌ها در فاز ۳» و پیاده سازی کامل سامانه پاس و گزارش دهی هوشمند (BI) در فاز ۴، از فاز‌های اصلی سامانه پاس است.   بیشتر بخوانید: آیا در فصول سرد امکان تهویه فضا‌های آموزشی امکان پذیر است؟
انتهای پیام/ برچسب ها: آموزش و پرورش مدارس یکپارچه ساری

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آموزش و پرورش مدارس یکپارچه ساری وزارت آموزش و پرورش فناوری اطلاعات یکپارچه سازی دانش آموزان سامانه پاس سامانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۷۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امتحانات نهایی امسال چرا مهم‌تر است؟

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام وزارت آموزش و پرورش گفت: با توجه به تاثیر ۵۰ درصدی سوابق تحصیلی در کنکور امسال، اهمیت امتحانات نهایی نسبت به سال‌ های گذشته دوچندان شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، محسن زارعی امروز در همایش تبیین برگزاری امتحانات نهایی خردادماه 1403 که در مجتمع سلامت مشهد برگزار شد اظهارداشت: در این همایش فرایند و شیوه نامه برگزاری آزمون از مرحله طراحی، اجرا تا تصحیح مرور و به عوامل برگزاری ارائه شده است.

وی افزود: امسال یک میلیون و 800 هزار دانش‌ آموز در آزمون‌‌های نهایی شرکت خواهند کرد؛ برای برقراری عدالت آموزشی، امتحانات در دوره نهایی به‌ صورت الکترونیکی تصحیح می‌‌شود.

زارعی عنوان کرد: امتحانات نهایی دانش آموزان در پایه های دهم، یازدهم و دوازدهم از 30 ام اردیبهشت ماه در سراسر کشور به صورت همزمان انجام می‌ شود.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام وزارت آموزش و پرورش گفت: 800 نفر از روسای حوزه های اجرایی، حوزه های تصحیح، حفاظت آزمون و اعضای ستادهای آزمون شهرستان ها، مناطق استان در این دوره یک روزه شرکت داشتند.

وی عنوان کرد: این همایش با حضور دست اندرکاران اجرایی امتحانات نهایی از 47 منطقه استان خراسان رضوی برگزار شد.

 زارعی افزود: با توجه به تاثیر 50 درصدی سوابق تحصیلی در کنکور امسال، اهمیت امتحانات نهایی نسبت به سال‌ های گذشته دوچندان شده و به همین دلیل این همایش برپا شده است.

گفتنی است؛همایش تبیین برگزاری امتحانات نهایی امروز با حضور محسن زارعی معاون وزیر و رییس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش وزارت، جواد زارعی نژاد معاون مرکز حراست وزارت آموزش و پرورش، حجت الاسلام حجت گنابادی نژاد معاون فرهنگی اجتماعی زیارت استانداری خراسان رضوی، سید امیر شوشتری مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی، سمیه ابراهیمی مدیرکل کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان، دیگر مسئولین و کارشناسان سنجش و حراست امتحانات برگزارشد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی
  • افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری
  • آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش صبح جمعه در فارس برگزار شد
  • آزمون بزرگ استخدامی وزارت آموزش و پرورش برگزار شد
  • آغاز برگزاری آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش
  • قبول شدگان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید چه کنند؟
  • امتحانات نهایی امسال چرا مهم‌تر است؟
  • خنثی‌سازی امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ و خرابکاری صنعتی سرویس اطلاعاتی موساد در ایران روی آنتن شبکه یک سیما
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • معلم خط اول تحول در تعلیم و تربیت و میراث‌دار انبیا در انسان‌سازی