Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقای اصانلو گفت: عدم وجود ارتباط بین اموال و کالا‌های قاچاق موضوع پرونده‌های موجود در سازمان تعزیرات حکومتی با اموال موجود در سازمان اموال تملیکی، مشکل عمده ترخیص نشدن کالا‌ها از انبار‌های اموال تملیکی و اجرایی نشدن آرای سازمان تعزیرات حکومتی است.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی می‌گوید: برای حل مشکل عدم ارتباط میان دو دستگاه، سامانه‌ای طراحی شده که فاز اول آن در سازمان تعزیرات حکومتی راه اندازی شد و فاز دوم آن در سازمان اموال تملیکی در حال ایجاد است؛ پس از اتصال این دو فاز، اموال و کالا‌های موضوع پرونده‌های قاچاق، به صورت برخط کنترل و تعیین تکلیف خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته آقای اصانلو، بالغ بر ۱۸۰ هزار پرونده مربوط به کالا‌ها و اموال قاچاق در این سامانه بارگزاری شده و مشخص است که چه کالایی، با چه شماره قبضی در انبار‌های سازمان اموال تملیکی وجود دارد و آیا حکم آن در تعزیرات حکومتی صادر شده یا خیر.

رئیس سازمان اموال تملیکی گفت: با این اقدامات، طی ۵ یا ۶ ماه به استاندارد لازم خواهیم رسید؛ موجودی انبار‌ها صفر نخواهد شد، اما رسیدگی به همه پرونده‌ها و موجودی انبارها، بروز خواهد شد. این دو سامانه، سامانه‌های داخلی بین مراجع کاشف در گمرک، نیروی انتظامی، سازمان اموال تملیکی و سازمان تعزیرات حکومتی هستند.

طبق نظر مسئولین سازمان‌های تعزیرات حکومتی و اموال تملیکی، با اتصال سامانه‌های این دو سازمان به یکدیگر، ظرف مدت کوتاهی کالا‌هایی که از قبل در انبار‌ها وجود داشته، تعیین تکلیف و به پرونده کالا‌های جدیدی که وارد آن‌ها می‌شوند، به صورت برخط رسیدگی خواهد شد.

اواخر تابستان امسال، رئیس جمهور پس از بازدید از انبار‌های سازمان اموال تملیکی در استان بوشهر، تاکید کرد که سازمان‌های تعزیرات حکومتی و اموال تملیکی باید برای ترخیص کالا‌های دپو شده در انبار‌های سازمان اموال تملیکی اقدام کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان تعزیرات اموال تملیکی انبار های سازمان اموال تملیکی سازمان تعزیرات حکومتی انبار ها کالا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۱۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه کابینت ساز متقلب در کرمانشاه

قهرمان شاهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پرونده تقلب در ساخت کابینت در شعبه هفتم بدوی تعزیرات حکومتی کرمانشاه رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه با توجه به ارائه نشدن مدارک قانونی، تخلف را محرز و علاوه بر پرداخت ۲۰۰ میلیون ریال به عنوان جبران خسارت شاکی، متخلف را به مبلغ ۴۰۰ میلیون ریال جزای نقدی معادل ۲ برابر ارزش محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه گفت: بازرسان اتاق اصناف با بررسی شکایت شخصی پیرامون تقلب در ساخت کابینت، این پرونده را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی کرمانشاه ارسال کردند.

شاهی تصریح کرد: شهروندان کرمانشاهی می‌توانند شکایات و گزارش‌های خود را از طریق سامانه اینترنتی https://tazirat135.ir تعزیرات حکومتی ثبت و ارسال کنند.

وی خاطر نشان کرد: بعد از وصول این شکایات و گزارش‌ها بررسی و سپس نتایج به اطلاع آنها می‌رسد.

کد خبر 6095082

دیگر خبرها

  • نظارت میدانی رئیس قوه قضائیه در بازدید از بندر شهید رجایی
  • جریمه قاچاقچی سیگار در اردبیل
  • هر چه سریعتر نسبت به نواقص و ناهماهنگی های موجود در گمرک شهیدرجایی اقدام شود
  • رئیس قوه قضائیه: پرونده‌های اموال تملیکی تعیین تکلیف شود
  • جریمه کابینت ساز متقلب در کرمانشاه
  • سرعت رسیدگی به پرونده‌های اموال تملیکی در تعزیرات افزایش یابد
  • پویش دست‌های مهربان در کردستان برگزار شد
  • ۷۲ میلیارد جزای نقدی بابت قاچاق ۳۹۱ دستگاه سرخ کن
  • کالای قاچاق در اردبیل به مقصد نرسید
  • اجرای حکم پلمب چهار واحد صنفی متخلف در یزد